MIGDAŁY KALIFORNIJSKIE 250g

12,50 zł
Brutto 72h
Ilość
dostępny

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu i wymiany

MIGDAŁY są bogatym źródłem substancji odżywczych.

Zawierają nienasycone kwasy tłuszczowe, magnez, miedź, błonnik, tokoferole czy amigdalinę.

Składniki Odżywcze:

  • Są bogate w jednonienasycone kwasy tłuszczowe,

  • błonnik poprawiający pracę jelit oraz składniki mineralne i witaminy.

Porcja 28 g migdałów może zastąpić posiłek – drugie śniadanie lub podwieczorek.

Standardowa porcja (28 g) migdałów dostarcza:

  • tokoferole - witamina E (36,4% dziennego zapotrzebowania),

  • mangan (36,0% dziennego zapotrzebowania),

  • magnez (19,5%),

  • miedź (16,0%),

  • błonnik (13,2%),

  • ryboflawinę - witamina B2 (13,5%),

  • białko (12,1%).

Migdały zawierają również substancje o właściwościach antyoksydacyjnych (zwalczających wolne rodniki). 100 g migdałów to 2 μg karotenoidów i 25 mg flawonoidów.

MIGAŁY zawierają wiele witamin oraz składników mineralnych,

które wpływają pozytywnie na zdrowie, dlatego też produkt ten powinien znaleźć się w naszym codziennym jadłospisie.

Wystarczy jedynie kilka sztuk dziennie, aby móc cieszyć się jego prozdrowotnymi właściwościami.

 

     

 

     

                       


                       



     






Składniki: migdały 100 %

Kraj pochodzenia: Hiszpania/USA/Australia

Masa netto: 250g



Kraj pochodzenia zależy od bieżącej partii.

Zdjęcie poglądowe produktu - może odbiegać od wyglądu aktualnej partii.

Wartości odżywcze aktualnej partii udostępniamy na prośbę Klienta.




W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.     

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.









MIGDAŁ CAŁY 250G

Specyficzne kody

Nowy produkt