• Dzięki płatkom ziemniaczanym można uzyskać błyskawiczne purée ziemniaczane. Jest to półprodukt do wyrobu dań ziemniaczanych, świeżych i mrożonek (pyzy, krokiety, kluski śląskie, knedle, kopytka, pierogi). Płatki te są składnikiem kremowej zupy ziemniaczane. Dodatek dla piekarnictwa (który umożliwia dłuższe zachowanie świeżości, oraz ulepsza smak). Panierka do ryb, mięs, itp. Ponadto składnik do produkcji przekąsek: snacki, prażynki czy chrupki.

  • #
  • #
 
Wysyłka 24h
Dla zamówień kurierem
Otwarte
8:00 - 16:00
Promocje
na wybrane produkty

Nowości

Best Sellers

Blog

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć