• Kakao KAROB

    Karob jest Hipoalergiczny, o niskiej zawartości tłuszczu, nie zawiera kofeiny – taki jest karob, mączka chleba świętojańskiego, która z powodzeniem może wystąpić w roli zamiennika kakao. Prócz wymienionych właściwości, warto podkreślić, że karob jest naturalnie słodki, dzięki czemu nie trzeba już do potraw dodawać cukru. Poznajcie sposoby na jego pyszne wykorzystanie w kuchni.

  • Mieszanka Studencka Bakaliowa Banan Goji
  • Morele naturalne

    Suszone morele na słońcu są doskonałym dodatkiem do potraw, ale również można je jeść solo, bezpośrednio z opakowania. Można je dodawać do płatków owsianych, a także deserów i ciast. Stanowią również komponent kompotów (zwłaszcza w okresie Bożego Narodzenia).

Logo no tag line
Wysyłka 24h
Dla zamówień kurierem
Otwarte
8:00 - 16:00
Promocje
na wybrane produkty

Nowości

Best Sellers

Blog

Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Akceptuj Więcej informacji Odrzuć