

Polityka prywatności
Zasady dostawy
Zasady zwrotu i wymiany
Płatki drożdżowe stanowią dobre:
Płatki drożdżowe są produktem otrzymywanym z nieaktywnych, wysuszonych drożdży.
Płatki drożdżowe odznaczają się unikalnym orzechowo-serowym smakiem.
Są dodawane do różnych dań.
Doskonale sprawdzają się jako dodatek do:
zup,
sosów oraz past kanapkowych.
Płatki drożdżowe wzbogacają smak farszu do mięs oraz warzyw, a także wytrawnych babeczek.
Można je dodawać do:
zapiekanek makaronowych,
mięsnych i warzywnych, pasztetów,
kotletów jarskich, a nawet do koktajli owocowo-mlecznych z miodem.
Płatki drożdżowe mogą być również wykorzystywane jako:
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna: 1440 kJ340kcal
Tłuszcz: 4g
w tym tłuszcze nasycone:0,7g
Węglowodany: 38g
w tym cukry: 12g
Błonnik: 22g
Białko:52g
Sól: 0,0g
Składniki: 100% płatki drożdżowe
Masa netto: 1 kg
Pochodzenie: Estonia/Francja
Na terenie zakładu występują produkty zawierające: gluten, soja, orzechy
a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.