AGAR 600g
Polityka prywatności
Zasady dostawy
Zasady zwrotu i wymiany
AGAR to zdrowa i wegańska substancja żelująca, która z powodzeniem może zastąpić żelatynę.
Stosuje się go przede wszystkim w przemyśle spożywczym, jako zagęstnik:
różnych gotowych dań,
składnik galaretek,
dżemów,
pianek cukierniczych,
ptasiego mleczka
SPOSÓB UŻYCIA:
GALARETKA: jedną płaską łyżeczkę rozpuścić w szklance dowolnego płynu.
DŻEM: jedną łyżeczkę agaru na 1kg owoców.
Masa netto: 600 g
Kraj Pochodzenia: Chiny
Kraj pochodzenia zależy od bieżącej partii.
Zdjęcie poglądowe produktu - może odbiegać od wyglądu aktualnej partii.
Wartości odżywcze aktualnej partii udostępniamy na prośbę Klienta.
W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.