KOMOSA KOLOROWA ECOBI 500g

10,17 zł
Brutto 72h
Ilość
dostępny

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu i wymiany

Komosa ryżowa, znana również jako quinoa lub "zboże Inków", jest jedną z najstarszych roślin uprawnych na świecie.

Ze względu na sporą zawartość skrobi w ziarnach komosy, roślinę często nazywa się pseudo zbożem lub zbożem rzekomym.

Komosa ryżowa ma charakterystyczny orzechowy aromat i strukturę zbliżoną do kaszy czy ryżu.


Komosę można z powodzeniem dodawać do:

  • zup,
  • dań warzywnych
  • lub jeść samą z dodatkiem oliwy i przypraw.


Skład:  komosa czarna, czerwona i biała


Przygotowanie:

1 szklankę komosy wsypać do ok 500 ml wrzątku. Gotować 15 min pod przykryciem.


Masa netto: 500 g

Kraj Pochodzenia: Peru


Na terenie zakładu występują produkty zawierające: gluten, soja, orzechy

a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

KOMOSA TRÓJKOLOW 500
2022-06-30

Specyficzne kody

Nowy produkt