KOMOSA KOLOROWA ECOBI 1kg

17,90 zł
Brutto 48h
Ilość
dostępny

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu i wymiany

Komosa ryżowa, znana również jako quinoa lub "zboże Inków", jest jedną z najstarszych roślin uprawnych na świecie.

Ze względu na sporą zawartość skrobi w ziarnach komosy, roślinę często nazywa się pseudo zbożem lub zbożem rzekomym.

Komosa ryżowa ma charakterystyczny orzechowy aromat i strukturę zbliżoną do kaszy czy ryżu.


Komosę można z powodzeniem dodawać do:

    zup,

      dań warzywnych

        lub jeść samą z dodatkiem oliwy i przypraw.


        Skład:   komosa czarna, czerwona i biała


        Przygotowanie:

        1 szklankę komosy wsypać do ok 500 ml wrzątku. Gotować 15 min pod przykryciem.


        Masa netto: 1kg

        Kraj Pochodzenia: Peru


        Na terenie zakładu występują produkty zawierające: gluten, soja, orzechy

        a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.

        Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

        KOMOSA KOLOROWA 1KG

        Specyficzne kody

        Nowy produkt