 
      
	  
    KOMOSA RYŻOWA BIAŁA 500g
 
                                     
            
                          Polityka prywatności
 
                                     
            
                          Zasady dostawy
 
                                     
            
                          Zasady zwrotu i wymiany
Komosa ryżowa, znana również jako quinoa lub "zboże Inków" jest jedną z najstarszych roślin uprawnych na świecie.
Ze względu na sporą zawartość skrobi w ziarnach komosy, roślinę często nazywa się pseudo zbożem lub zbożem rzekomym.
Komosa ryżowa ma charakterystyczny orzechowy aromat i strukturę zbliżoną do kaszy czy ryżu.
Komosę można z powodzeniem dodawać do:
-  zup, 
-  dań warzywnych 
-  lub jeść samą z dodatkiem oliwy i przypraw 
Przygotowanie:
1 szklankę komosy wsypać do ok 500 ml wrzątku.
Gotować 15 min pod przykryciem.
Masa netto: 500 g
Kraj Pochodzenia: Peru
W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.
 
				 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    