
MIÓD NATURALNY RZEPAKOWY 400g

Polityka prywatności

Zasady dostawy

Zasady zwrotu i wymiany
Miód rzepakowy ma charakterystyczną, kremową konsystencję. Może przybierać barwy od białej po jasnożółtą. W smaku jest słodkawy i delikatny. Jest jednym z lepiej przyswajalnych miodów.
Jest źródłem potasu, kobaltu, żelaza, wapnia, sodu, manganu, fosforu, miedzi, witaminy C, PP oraz witaminy z grupy B.
Miód rzepakowy ma najwięcej aminokwasów ze wszystkich miodów produkowanych w Polsce.
DZIAŁANIE:
- silne właściwości detoksykacyjne (pomocny przy zatruciu organizmu lub oczyszcaniu);
- wzmocnia i regeneruje organizm (zalecany podczas rekonwalescencji, po długim wysiłku, anemii);
- niweluje infekcje górnych i dolnych dróg oddechowych;
- posiada właściwości antybiotyczne;
- łagodzi objawy wczesnej ciąży, szczególnie mdłości i biegunki;
- wspomaga gojenie się ran, pęcherzy, zakażeń i blizn po oparzeniach;
- łagodzi napięcie przedmiesiączkowe;
- wspomaga układu krążenia, wzmacnia serce i hamuje rozwój miażdżycy.
Zawartość netto: 400 g
Na terenie zakładu występują produkty zawierające: gluten, soja, orzechy
a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.