MĄKA PSZENNA TYP 450 ''2''
Polityka prywatności
Zasady dostawy
Zasady zwrotu i wymiany
Ta najjaśniejsza mąka produkowana jest z samego wnętrza ziarna.
Najlepsza do słodkich wypieków, doskonale sprawdza do wyrabiania jasnego i bardzo delikatnego ciasta pierogowego.
Mąka pszenna typ 450.
Wartość odżywcza:
Białko z obliczeń 8,95, wynik laboratoryjny 0k 12 %
Błonnik pokarmowy 3,09 %
Cukry ogółem 3,16 %
Popiół ogólny 0,41 %
Wartość energetyczna 1465 kJ/100 g z obliczeń
Wartość kaloryczna 348 kcal/100 g z obliczeń
Zawartość glutenu minimum 26 %
Masa netto: 2 kg
Kraj pochodzenia: Polska
Młyn Ciechanowiec produkukuje mąki ze zboża pozyskiwanego bezpośrednio od rolników z terenów województw podlaskiego i mazowieckiego.
Firma opiera się na dbałości o wysokie standardy produkcyjne, dzięki temu mąka zachowuje swoje naturalne walory wypiekowe.
W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.