MĄKA PSZENNA TYP 500 ''2''

7,35 zł
Brutto
Ilość

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu i wymiany

Mąka pszenna Ciechanowiecka typ 500 2 kg
Podstawowa mąka pszenna do wypiekania ciast, zwłaszcza drożdżowych. Jest najczęściej stosowaną mąką w cukiernictwie i piekarnictwie. Bardzo dobra do zastosowań kuchennych, na makarony i pierogi, idealna do pizzy, może być stosowana zamiast włoskiej mąki typ 00.


Wartość odżywcza:
Białko z obliczeń                      8,94, wynik laboratoryjny 0k 13 %
Błonnik pokarmowy               2,63 %
Cukry ogółem                          2,94 %
Popiół ogólny                            0,47 %
Wartość energetyczna         1462 kJ/100 g z obliczeń
Wartość kaloryczna               345 kcal/100 g z obliczeń

Zawartość glutenu minimum 27 %

Kraj pochodzenia: Polska

Masa netto: 2 kg

Młyn Ciechanowiec produkuje mąki ze zboża pozyskiwanego bezpośrednio od rolników z terenów województw podlaskiego i mazowieckiego.

Firma opiera się na dbałości o wysokie standardy produkcyjne, dzięki temu mąka zachowuje swoje naturalne walory wypiekowe.


W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.     

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.

TYP 500 2KG(1)
2023-06-21

Specyficzne kody

Nowy produkt