
JAŁOWIEC OWOC 100 g

Polityka prywatności

Zasady dostawy

Zasady zwrotu i wymiany
Owoce jałowca mają szerokie zastosowanie w świecie kulinarnym. Dzięki swoim właściwościom wspomagającym trawienie, stosowane są jako dodatek do potraw takich jak :
-
bigos,
-
marynowane grzyby oraz zupy ze świeżej kapusty.
Jałowiec jest smaczną przyprawą do dań :
-
mięsnych np. z dziczyzny, a także do sosów i marynat.
Rozdrobnione owoce jałowca można dodawać: do kiełbas oraz pasztetów.
Szyszkojagody wykorzystywane są również do przygotowania nalewek, syropów, win, a także wódki – jałowcówki.
Masa netto:100g
Kraj Pochodzenia:Bułgaria
W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.