KOPER IGŁA 50g

4,62 zł
Brutto 48h
Ilość
dostępny

 

Polityka prywatności

 

Zasady dostawy

 

Zasady zwrotu i wymiany

Koper igła (suszona łodyga kopry) znajduje w kuchni niezwykle szerokie zastosowanie.

W polskiej tradycji kulinarnej znany jest on przede wszystkim jako ważny dodatek do :

  • ziemniakóworaz klasycznej mizerii.


Koper nadaje wyjątkowego aromatu:

  • delikatnym sosom sałatkowym (przygotowanym najlepiej na bazie śmietany lub jogurtu naturalnego),

  • daniom rybnym (szczególnie pstrąg i łosoś),

  • jajkom,

  • serkom wiejskim,

  • twarogom oraz potrawom opartym na warzywach strączkowych.

Koper może również posłużyć również jako aromatyczna przyprawa do wielu zup.



Koper warto dodać do :

• Ogórki kiszone
• Sos tzatziki
• Omlet
• Sos śmietanowy
• Mizeria
• Kapusta kiszona
• Marynowane papryczki
• Tatar
• Smażony łosoś

Masa netto: 50g

Kraj Pochodzenia: Polska/Egipt


W produkcie mogą występować alergeny: gluten, soja, orzechy, a także orzeszki arachidowe, seler, gorczyca, sezam, łubin, SO2.     

Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.

Dystrybutor PPHU Ecobi Sp z o.o.






KOPER IGŁA 50G

Specyficzne kody

Nowy produkt